MasterMind groep

 Posted by on 5 februari 2012  Resultaten bereiken, Samenwerken
feb 052012
 

Wel eens gehoord van een MasterMind groep? Tijdens mijn studie jaren geleden maakte ik al kennis met dit concept. Een MasterMind groep maakt gebruik van de wetenschap dat je met zijn tweeën meer weet dan in je eentje. Je komt op meer ideeën, je bent kritischer en je krijgt steun van elkaar. En als je een bepaald doel wilt bereiken, lukt dat samen sneller dan in je eentje.

Je kunt een MasterMind groep vergelijken met een objectieve bestuursraad, een succesteam en een adviesgroep van collega’s, allemaal in één. Een fascinerend concept: de leden van de groep werken samen om ieder voor zich de meest uitdagende resultaten te bereiken. Dat gun ik iedereen.

Het deelnemen aan een MasterMind groep is een aparte ervaring, waarin je merkt wat het is om effectief samen te werken.

Eind maart gaat een MasterMind groep van start rond een thema dat nu voor veel mensen speelt: ‘passend werk vinden’. De groep is bedoeld voor iedereen die nieuw werk zoekt, of dat nou op freelance basis is (zzp) of in loondienst. De eerste bijeenkomst maken we de afspraken die nodig zijn om aan de slag te gaan. Vooraf staat het precieze programma niet vast; de groep bepaalt de inhoud en de frequentie van de bijeenkomsten. Ik heb een faciliterende rol en beloof je dat ik me extra ga inzetten om jou je doel te laten bereiken.

Wat heb je eraan om mee te doen?

  • je kunt gebruik maken van mijn kennis, inzichten en hulpmiddelen op alle relevante gebieden en ik geef je mijn persoonlijke tijd als coach.
  • Je maakt een strategische planning voor het bereiken van je doel.
  • Je versterkt je persoonlijke en zakelijke vaardigheden.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen, gaat knopen doorhakken, wordt effectiever in gesprekken en beter in staat prioriteiten te stellen.
  • Je wordt ondersteund in je groei bij het realiseren van je visie.

Deelname aan een MasterMind groep kan je enorm veel opleveren, maar het is niet vrijblijvend. Je commitment en je inzet zijn voorwaarden om je eigen doel en dat van de andere deelnemers te bereiken.

Lijkt het je wat? Je kunt je hier aanmelden. Daarna stellen we in overleg het tijdstip vast van de eerste bijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

1.468 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>