aug 302011
 

Het is bijna september en de zomer lijkt voorbij. De scholen zijn weer begonnen en de meesten van ons gaan weer dagelijks naar het werk.
Sinds ik aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug woon, ervaar ik de overgang van het losse ritme van vakantie naar het strakke ritme van het dagelijks werk heel sterk. Van de ene op de andere dag verdwijnen de toeristen uit de winkels en op straat en keert het gewone bestaan weer terug met een serieus en ogenschijnlijk rustig tintje. Een sfeer die je bijna toeroept: “Tijd om weer te werken!”.
Ik prijs me gelukkig dat ik het niet erg vind om weer aan de slag te gaan. Integendeel, ik vind mijn werk als coach leuk en ben blij te kunnen bijdragen aan het zakelijke en persoonlijke leven van anderen.

Hoe ga jij aan de slag na een heerlijke vakantie?

Comments are closed.