Master Practitioner

 Posted by on 17 mei 2011  Nieuws
mei 172011
 

NOBCO logoNa een uitgebreide accreditatieprocedure kreeg ik onlangs bericht van de NOBCO dat ik mij voortaan NOBCO-EMCC Master Practitioner mag noemen.
De titel Master Practitioner (MP) is het hoogste niveau van professionalisering van coaches dat wordt erkend door de European Individual Accreditation.
Van alle coaches in Nederland zijn er op dit moment maar 26 die zich MP mogen noemen! Je begrijpt: ik ben best een beetje trots op mijn nieuwe titel.
Je kunt het niveau van professionaliteit van coaches herkennen aan het aantal oranje gekleurde sterren in het NOBCO-logo. In mijn geval zijn dat er vier: het maximale aantal.

Al diegenen die ik heb mogen coachen, mijn collega’s bij wie ik terecht kon voor vragen en verder ieder ander die eraan heeft bijgedragen dat ik deze titel heb mogen ontvangen, wil ik hierbij hartelijk bedanken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

1.469 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>