Workshop Time management

 Posted by on 12 september 2010  Nieuws, Omgaan met stress
sep 122010
 

Terwijl ik aan mijn bureau zit om deze blogpost te schrijven, tikt de regen tegen de ruiten. Mijn gedachten dwalen af naar de zomervakantie: het felle zonlicht, de rust in de straten en vooral de rust van binnen omdat niets moet. Wat zou het fijn zijn om dit vakantiegevoel te kunnen vasthouden en het niet al zo snel kwijt te zijn!

Om je hierbij te helpen heb ik de workshop Timemanagement ontwikkeld, die je op een verfrissende en wezenlijke manier helpt om je tijd te managen.
Masterclass Time Management
Bij de opzet van de workshop heb ik me laten inspireren door het golfspel. Daar is het de bedoeling dat de spelers een beetje snel door de baan gaan en binnen een bepaalde tijd hun ronde lopen. Dat lukt beter naarmate je slagen beter zijn: dan heb je er minder nodig om de bal in het putje te krijgen.
In situaties thuis en op het werk is dat net zo: als je zorgt dat je ‘slagen’ goed zijn, ben je sneller. In de masterclass Time management gaan we daar verder op in en krijg je handvatten die je helpen ‘goede slagen’ te maken.

Meer over de workshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

1.469 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>