Lente

 Posted by on 2 april 2008  Verbinding
apr 022008
 

Lente!Alweer halverwege de lente: met voorjaarsbloemen die uitbundig hun felle kleuren laten zien. Zie je het voor je? Zelf ben ik daar heel gevoelig voor: zodra het zomertijd is en ’s avonds langer licht, word ik vrolijker en krijg ik er – net als de bloemen – zin in om mezelf zichtbaar te maken. Zelfexpressie heet dat. Een mooie aanleiding om deze korte blogpost te schrijven.

Ik nodig je uit om ook de lente te vieren en na te gaan op welke manier jij je zichtbaarheid wilt vergroten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

1.469 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>